Ups! Ingen gode tilbud og rabatter her

Der er ingen rabatter eller tilbud hos denne butik. Kom venligst tilbage på et senere tidspunkt.

Flipp Rabatkode

Det er ikke nødvendigt med en Flipp Rabatkode for at få 1. måned gratis. Klik blot på det Flipp tilbud som fremgår ovenfor og du vil med det samme blive henvist til en tilmeldingsformular hvor du gratis og uforligtende kan få 1. måned gratis Flipp. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Hvis du ikke afmelder dig, koster det efter 1. måned blot 99 kr. om måneden. Det er billigt for over 45 magasiner.

Flipp indeholder populære magasiner

Flipp indeholder over 45 kendte og populære magasiner og der er noget til enhver smag. Er du kvinde vil du nok sætte pris på magasiner som Alt for damerne, Eurowoman og Fit living. Hvis du er mand er der helt sikkert noget for dig i fede magasiner som Euroman, Gastro og Clasico. Der er også masser underholdning til børn i gode velkendte børnemagasiner som Anders And, Wendy, Olivia og Barbie. Med et Flipp Abonnement til blot 99 kr. er der altså sikret underholdning for hele familien.

Flipp – En ny smart måde at læse magasiner på

Flipp er en ny smart måde at læse populære magasiner på og til en pris der kan spare en hel familie for mange penge. Med et Flipp abonnement kan man have op til 4 brugere på 5 forskellige enheder. Dvs både mor, far, børnene og mormor kan bruge et Flipp abonnement til blot 99 kr. for mange timers underholdning for hele familien. Hold løbende øje med Voucha for at få de bedste Flipp tilbud der skulle komme og prøv allerede Flipp i dag med 1. måned gratis. Du kan altså gratis teste denne nye smarte tjeneste, der gør magasiner digitale og gør det let og billigt at have alle magasiner samlet i din iPad eller iPhone. Husk at du til enhver tid kan opsige dit abonnement igen og at der ikke er nogen bindingsperiode eller lign. Flipp er inspirerende og underholdende og giver dig magasiner til en værdi af over 3.000 kr for blot 99 kr. om måneden.